joi, 3 octombrie 2013

Tinuta de toamna


Cred ca nu numai eu am o problema cu trecerea la sezonul rece,dupa ce am purtat haine foarte subtiri si vaporoase in timpul sezonului cald.Dar sa trecem peste si sa ne gandim ca si in sezonul rece putem fi la fel de elegante si la fel de feminine chiar daca vom purta mai multe haine pe noi.
Va propun o tinuta din catalogul de toamna Tex de la Carrefour.
Imi place foarte mult combinatia negru-turcoaz,si pantalonii din piele care sunt in voga acest sezon de toamna-iarna 2013.Acestei tinute as mai adauga un trench din aceeasi colectie.Aceasta tinuta v-o recomand daca iesiti cu prietenele in oras sa va delectati la un ceai sau o ciocolata calda, sau iesiti la o intalnire romantica.Tinuta  se potriveste mai multor ocazii fiind si casual si eleganta in acelasi timp. Asa ca nu putem trece neobservate cu aceasta tinuta care pune in evidenta trasaturile noastre frumoase.
Daca vremea este foarte rece afara,putem adauga si o esarfa ca sa nu inghetam de frig.Acum depinde de fiecare persoana in parte daca suporta esarfele sau nu,Eu as opta pentru o esarfa de culoare bordeaux pentru un plus de culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu